Nieuws

 

 

Terug  Terug

Gezocht: ervaringsdeskundige Eenzaamheid

Gezocht: ervaringsdeskundige eenzaamheid
Voel jij je weleens eenzaam? En wil je jouw ervaring delen? Wij hebben jouw hulp nodig!

Mirro maakt een module over eenzaamheid, gebaseerd op inzichten uit de positieve psychologie, ACT, CGT en oplossingsgerichte therapie. Deze module is bedoeld voor iedereen die zich weleens eenzaam voelt. Bijvoorbeeld omdat je weinig mensen om je heen hebt. Omdat je een hechte band met iemand mist. Of omdat je het leven als zinloos ervaart.

Met deze module willen we eenzame mensen ondersteunen. Om hen te helpen eenzaamheid te begrijpen en te verminderen, met praktische oefeningen en tips. Jouw ervaringsverhaal geeft hierbij herkenning, steun en inspiratie. (Gebruikers zijn altijd erg blij met die ervaringsverhalen; het laat hen zien dat ze niet alleen zijn!)

Voel jij je weleens eenzaam en wil je anderen helpen met dit gevoel om te gaan?

Je deelt je verhaal voor de camera – de video’s zijn alléén binnen de module te zien. Wil je liever anoniem blijven? Dat kan ook. De opnames van het interview en een aantal sfeerbeelden zal ongeveer 3 uur duren. De plaats en tijd kunnen we samen afspreken.

We geven je een Bol.com-cadeaubon van € 50,- als dank voor jouw hulp. Wil jij als eenzaamheid ervaringsdeskundige meedoen aan deze module? Stuur een mailtje naar Jasmijn via: jasmijn.raaijmakers@newhealth.nl.

Bij NewHealth vinden we diversiteit erg belangrijk. Juist de verschillen in mensen maakt onze zorg beter. Daarom zijn we benieuwd naar jouw verhaal!

 


Deel dit artikel


Volgend artikel

Somberheid verminderen: Tips voor de donkere dagen

Jouw organisatie ook mentaal fitter maken? Neem contact met ons op:

Stichting mirro

Adres Leidseveer 2-10 3511 SB Utrecht