Nieuws

 

 

Terug  Terug

Gratis anonieme hulp van mirro met een jaar verlengd

Gratis anonieme hulp, met een foto van een persoon die een witte kaart voor het gezicht houdt

Stichting mirro kan weer een jaar lang gratis anonieme hulp aanbieden dankzij de verlenging van de subsidieregeling anonieme e-mental health van het Zorginstituut Nederland. De subsidie is verlengd tot het einde van het jaar.

Het gaat om de mirro modules Somberheid en Angst en paniek. Deze anonieme e-mental health middelen zijn beschikbaar voor mensen die het lastig vinden om reguliere hulp te zoeken.

Hulp bij somberheid en angstklachten

Voel jij je vaak somber, depressief of neerslachtig? Wil je daar graag wat aan doen, maar wil of durf je geen (professionele) hulp te zoeken? Met de mirro module Somberheid kun je werken aan jouw sombere stemming. De module bevat tips, informatie, oefeningen en verhalen van ervaringsdeskundigen. Ook kun je anoniem contact leggen met een zorgprofessional van Indigo via een speciale berichtenfunctie, mocht je vragen hebben of advies nodig hebben over somberheid.

Voor angst en paniek is er eenzelfde soort module, maar dan gericht op paniek en angstklachten. Ook hier kun je contact leggen met een zorgprofessional van Indigo. Met deze module leer je jouw angst en paniek begrijpen: in welke situaties speelt het op en waar ben je precies bang voor? Ook krijg je meer te weten over een gezonde leefstijl, die jou weerbaarder maakt tegen stress en angst, en leer je jouw denkpatronen te doorbreken.

Gratis anonieme hulp

Tot het einde van het jaar kun je dus nog gratis gebruikmaken van bovenstaande anonieme behandelprogramma’s dankzij de subsidie. Let op dat je je via de betreffende links aanmeldt.

Wil je graag gratis anonieme hulp ontvangen gerelateerd aan somberheid of aan angst en paniek? Meld je dan aan via de volgende pagina: Gratis anonieme hulp.

 


Deel dit artikel


Volgend artikel

Succesvolle pilot bij de Rijksoverheid

Jouw organisatie ook mentaal fitter maken? Neem contact met ons op:

Stichting mirro

Adres Leidseveer 2-10 3511 SB Utrecht