Zelfhulp

Het voucherpakket bestaat uit vouchers waarmee uw patiënten eenvoudig een eigen mirro-account kunnen registreren. Het mirro-account geeft standaard één jaar onbeperkt en anoniem toegang tot alle online zelfhulp modules.

Het mirro-account: 18 verschillende modules

Er zijn onder andere modules bij rouwverwerking, relatieproblemen, geldzorgen, depressie, slaapproblemen en burn-out klachten. De modules kunnen bij de behandeling van patiënten met (lichte) psychische klachten worden ingezet.

Positieve insteek

De modules hebben een positieve insteek: het is niet raar om last te hebben van psychische klachten en vaak kan je er zelf al veel aan doen. De modules helpen mensen zo om de eigen klachten goed onder ogen te zien, maar ook om bijvoorbeeld het gesprek hierover met de omgeving aan te gaan.

Actiegericht

Elk onderdeel binnen de modules is opgezet volgens het didactisch OPOE-model: oriëntatie (O), presentatie (P), oefening (O) en evaluatie (E). Elke module bevat naast concrete oefeningen ook een omgeving met uitgebreide informatie over de klachten. Verder bevatten alle modules ervaringsverhalen en tips. Aan het begin en het eind van de oefeningen geven een start- en eindmeting een uitgebreider beeld van de huidige situatie en of iemand een ontwikkeling doormaakt.

Tot 100 vouchers

Voor voucherpakketten van 20, 50 en 100 vouchers geldt:

  • U ontvangt de vouchercodes op speciale kaarten om mee te geven aan uw patiënten.
  • De vouchers zijn één jaar geldig; na registratie hebben uw patiënten één jaar onbeperkt toegang tot alle online zelfhulp modules.
  • Het is mogelijk één code te ontvangen die 20, 50 of 100 keer te gebruiken is.
  • Indien gewenst ontvangt u communicatiemateriaal voor op uw website.

Licenties vanaf 100 vouchers

Indien u meer dan 100 vouchercodes wenst te ontvangen versturen wij u de codes digitaal. Dit kunnen verschillende codes zijn, of één code die een gewenst aantal keren te registreren is. Hiervoor sluiten wij een licentieovereenkomst met u af. De geldigheidsduur van de vouchercode(s) is gelijk aan de duur van de licentieovereenkomst. Voor een succesvolle implementatie ontvangt u van ons een communicatiepakket.

Jouw organisatie ook mentaal fitter maken? Neem contact met ons op:

Stichting mirro

Adres Leidseveer 2-10 3511 SB Utrecht