Nieuws

 

 

Terug  Terug

Krachtenbundeling mirro en NewHealth

Bundelen van krachten, met een logo van NewHealth
NewHealth en Stichting Mirro hebben hun krachten gebundeld. Samen werken wij aan innovatieve en kwalitatief hoogwaardige online toepassingen ter ondersteuning bij psychische problemen.

Op donderdag 30 januari jl. hebben NewHealth, een van de grootste aanbieders van e-health in de basis- en gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg, en stichting mirro hun krachten gebundeld. Mirro biedt online (zelfhulp) modules voor preventie en behandeling van psychische klachten. Met de krachtenbundeling geven NewHealth en Mirro invulling aan hun strategie om met innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten bij te dragen aan een mentaal fitter Nederland.

Meerwaarde samenwerking

Beide partijen hebben als focus het helpen van mensen met psychische problematiek middels online toepassingen. Door de inzet van deze online toepassingen proberen we een bijdrage te leveren aan het verkorten van zorgtrajecten en het verlagen van de zorgkosten. Door deze samenwerking kan het e-health aanbod versterkt en verbreed worden en is er meer ruimte voor innovatie en doorontwikkeling. Daarnaast komt er meer ruimte voor specialisatie en aansluiting op specifieke wensen uit verschillende klantsegmenten: GGZ, 1e-lijn zorg, werkgevers, onderwijs en consumenten.

Mirro blijft een stichting

Mirro blijft een zelfstandige stichting zonder winstoogmerk binnen de NewHealth organisatie. Het merk blijft actief in de markt en richt zich op doorontwikkeling van het module aanbod en specifieke online oplossingen. De krachtenbundeling met NewHealth waarborgt continuïteit in innovatie en doorontwikkeling.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

NewHealth
Frank Verhoef, directeur
070 – 314 24 95
info@newhealth.nl

Stichting mirro
Marjolein Ariaans-Morres, commercieel manager
085 – 489 89 99
info@mirro.nl

 


Deel dit artikel


Volgend artikel

Steun bij relatieproblemen en scheidingen

Jouw organisatie ook mentaal fitter maken? Neem contact met ons op:

Stichting mirro

Adres Leidseveer 2-10 3511 SB Utrecht