Feedback en conflicthantering – werknemers

 

 

  Terug

Feedback en conflicthantering – werknemers

a.s.r.

Iedereen heeft regelmatig met feedback en conflicten te maken. In deze module leer je hoe je hier effectief mee om kunt gaan.

Voor wie?

Deze module is geschikt voor jou, als je…

  • Werkend bent
  • Graag meer wilt leren over feedback geven en/of ontvangen
  • Inzicht wilt krijgen in conflictsituaties
  • Gemotiveerd bent om zelfstandig aan deze onderwerpen te werken

Deze module helpt je zelfstandig en anoniem inzicht te krijgen in je feedback en conflicthantering, via tips, oefeningen en ervaringsverhalen van anderen.

Inhoud ontwikkeld door experts

De inhoud van deze module is ontwikkeld door Stichting mirro, met betrokkenheid van experts op dit thema en ervaringsdeskundigen. Bij het ontwikkelen van de inhoud van de module is gebruik gemaakt van de inzichten uit de positieve psychologie, cognitieve gedragstherapie (CGT) en mindfulness.

Onderwerpen

  • Feedback geven: Feedback geven kan best spannend zijn. Daarom besluiten we (te) vaak om het maar niet te doen, zonde eigenlijk! In deze module leer je hoe jij feedback kunt geven waar de ander écht wat aan heeft.
  • Feedback ontvangen: Het ontvangen van feedback kan best confronterend zijn. Misschien krijg je het gevoel dat je niet goed genoeg bent of voel je je aangevallen. In deze module leer je hoe jij open kunt staan voor feedback en het op een positieve manier kunt ontvangen.
  • Non-verbale communicatie: Communicatie gebeurt niet alleen via woorden. Eigenlijk gebeurt het grootste deel van communicatie non-verbaal, dus via je lichaamshouding, gezichtsuitdrukking en bewegingen. In deze module word jij je bewust van jouw non-verbale signalen en die van een ander.
  • Conflicthantering: Conflicthantering is de manier waarop je met een conflict omgaat. Je kunt op verschillende manieren op een conflict reageren. In deze module krijg je inzicht in conflicten en in jouw persoonlijke conflictstijl. Ook krijg je praktische tips voor het omgaan met en voorkomen van conflicten.

 

Hoe werkt het?

Met een slimme link kunnen uw medewerkers een eigen mirro-account registreren met toegang tot alle modules. Met een systeemkoppeling integreert u alle gewenste modules in uw platform (bijvoorbeeld een intranet of medewerkersportaal). Met een behandelaccount kan de bedrijfsarts medewerkers gericht uitnodigen voor een specifieke module en de voortgang monitoren.

 


Jouw organisatie ook mentaal fitter maken? Neem contact met ons op:

Stichting mirro

Adres Leidseveer 2-10 3511 SB Utrecht