Je smartphone de baas!

 

 

  Terug

Je smartphone de baas!

smartphone de baas offline

Zit jij vaker op je smartphone dan je zou willen? Word je smartphonegebruik de baas met deze module.

 

Een smartphone kan erg handig zijn, maar aan overmatig gebruik zit een keerzijde.

 

Voor wie?

Wil je…

  • … inzicht krijgen in jouw smartphonegebruik?
  • … bewuster omgaan met jouw smartphone?
  • … leren wat je kan doen wanneer je geen grip op jouw smartphonegebruik (meer) hebt?

Met deze module ga je hier zelfstandig en anoniem mee aan de slag!

 

Inhoud ontwikkeld door experts

Deze module is ontwikkeld in opdracht van Stichting mirro. De inhoud van deze module is ontwikkeld door experts op dit thema, met betrokkenheid van ervaringsdeskundigen. Bij het ontwikkelen van de inhoud van de module is gebruikgemaakt van de inzichten van effectieve interventies tegen smartphoneverslaving en de theorie van gepland gedrag.

 

Onderwerpen

De module biedt je inzichten en handvatten om je smartphonegebruik te onderzoeken. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Jouw smartphonegebruik: ben jij je bewust van jouw smartphonegebruik? En wat zijn de voor- en nadelen van jouw smartphonegebruik?
  • Smartphonemomenten: ben jij je er bewust van op welke momenten jij je smartphone gebruikt? En welke momenten op een dag wil jij je smartphone graag minder gebruiken?
  • Smartphone triggers: waarom gebruik jij je smartphone? Wat zijn jouw triggers en weet jij hoe jij om zou kunnen gaan met deze triggers?
  • Concrete doelen en plannen: wat zou jij concreet willen veranderen aan jouw smartphonegebruik en waarom? Zet de eerste stap naar grip op jouw smartphonegebruik.

 

Hoe werkt het?

Met een slimme link kunnen uw medewerkers een eigen mirro-account registreren met toegang tot alle modules. Met een systeemkoppeling integreert u alle gewenste modules in uw platform (bijvoorbeeld een intranet of medewerkersportaal). Met een behandelaccount kan de bedrijfsarts medewerkers gericht uitnodigen voor een specifieke module en de voortgang monitoren.

 


Jouw organisatie ook mentaal fitter maken? Neem contact met ons op:

Stichting mirro

Adres Leidseveer 2-10 3511 SB Utrecht