Succesvol veranderen

 

 

  Terug

Succesvol veranderen

Iedereen wil weleens iets veranderen. In deze module leer hoe je jouw verandering succesvol kan laten verlopen!

We willen allemaal weleens iets veranderen in ons leven, maar soms is het lastig om hiermee te beginnen en om de verandering vol te houden.

 

Voor wie?

Wil jij…

  • Iets veranderen in je leven?
  • De touwtjes in eigen handen nemen om dit voor elkaar te krijgen?
  • Weten hoe je verandering vast kan houden, ook op uitdagende momenten?
  • Realistische plannen en doelen opstellen en deze écht uit leren voeren?
  • Hier zelfstandig en anoniem aan gaan werken?

Heb jij op één of meerdere van bovenstaande vragen ‘Ja’ kunnen antwoorden? Dan is deze module interessant voor jou!

 

Inhoud ontwikkeld door experts

Deze module is ontwikkeld door Stichting mirro, met betrokkenheid van professionals op dit thema en ervaringsdeskundigen.

De module is gebaseerd op inzichten uit de positieve psychologie, oplossingsgerichte coaching, Voice Dialogue, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Cognitieve Gedragstherapie (CGT).

 

Onderwerpen

  • Het startpunt: om te kunnen veranderen, heb je een startpunt nodig. Inzicht in jouw startpunt helpt je een succesvolle route uit te stippelen.
  • De route naar verandering: van de één op de andere dag veranderen, is onmogelijk. Verandering is een doorlopend proces, waarbij het belangrijk is om inzicht te hebben in wat je wil veranderen, waarom je dat wil en welke invloed jouw omgeving daarop heeft.
  • Succesvol veranderen: iedereen verandert op zijn of haar eigen manier. Er zijn verschillende manieren om jezelf iets nieuws aan te leren. Het is belangrijk om te onderzoeken wat voor jou het beste werkt.
  • Verandering vasthouden: na ongeveer zes weken is je nieuwe gedrag een gewoonte geworden. Het kost dus tijd en energie om te kunnen veranderen. Aan de slag gaan met persoonlijk leiderschap helpt je zelf de touwtjes in handen te nemen en verandering vast te houden.

 

Hoe werkt het?

Met een slimme link kunnen uw medewerkers een eigen mirro-account registreren met toegang tot alle modules. Met een systeemkoppeling integreert u alle gewenste modules in uw platform (bijvoorbeeld een intranet of medewerkersportaal). Met een behandelaccount kan de bedrijfsarts medewerkers gericht uitnodigen voor een specifieke module en de voortgang monitoren.

 


Jouw organisatie ook mentaal fitter maken? Neem contact met ons op:

Stichting mirro

Adres Leidseveer 2-10 3511 SB Utrecht