Slimme link

Mirro eHealth: via een slimme link uw studenten (anonieme) ondersteuning bieden bij psychische klachten. Geschikt ter overbrugging van de wachttijd voor de (student)psycholoog of decaan. Ook bereikt u studenten voor wie de drempel tot het inschakelen van hulp te hoog is.

Het Mirro-account: een breed scala aan modules

Zo zijn er onder andere de modules Piekeren, Zelfbeeld, Mantelzorg, Angst & Paniek, Rouwverwerking, Slaapproblemen en Somberheid. Bekijk hier alle modules. Een groot deel van onze modules is zowel in Nederlands als in het Engels beschikbaar.

Positieve insteek

De modules hebben een positieve insteek: het is niet raar om last te hebben van psychische klachten en vaak kan je er zelf al veel aan doen. De modules helpen studenten om inzicht te krijgen in de eigen klachten, maar ook om bijvoorbeeld het gesprek hierover met hun omgeving aan te gaan.

Slimme URL

De slimme link is in feite een zogenaamde URL+hash. Deze link kan via een digitale nieuwsbrief naar studenten worden verstuurd of binnen een studieportaal geplaatst worden. De link wordt gebruikt om een eerste aanmelding van studenten te valideren. Wanneer de student op de link klikt wordt gevraagd een Mirro-account aan te maken. Na activatie van het account heeft de student direct toegang tot alle Mirro modules. Voordelen van deze oplossing zijn o.a.:

  • Studenten loggen in op de Mirro omgeving. Hierdoor wordt alle schijn weggenomen dat de informatie van deelnemers door uw organisatie zou kunnen worden ingezien en gebruikt;
  • Er is geen IT capaciteit nodig van uw eigen organisatie om de modules aan te kunnen bieden aan uw studenten;
  • Indien gewenst ontvangt u communicatiemateriaal voor op uw website.

Klantspecifieke landingspagina

Voor een optimale klantreis wordt een landingspagina ontwikkeld voor uw onderwijsinstelling die indien gewenst kan worden aangepast aan de huisstijl van uw organisatie (denk aan logo’s / gebruik afbeeldingen / introductieteksten). Op deze pagina vinden studenten een instaptest die toe leidt naar de voor hem / haar meest relevante module(s) op grond van de ervaren klachten. Tevens bevat de pagina een overzicht van alle modules en korte omschrijving van de inhoud. Met behulp van de slimme link kunnen studenten op deze pagina ook direct hun account aanmaken.

Kosten

Het jaarlijks licentietarief voor het onbeperkt gebruik van alle Nederlandse modules is afhankelijk van de omvang van uw studentenpopulatie. Neem graag contact op voor een offerte op maat.

> Offerte aanvragen

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze modules voor uw studenten? Neem contact met ons op.

Jouw organisatie ook mentaal fitter maken? Neem contact met ons op:

Stichting mirro

Adres Leidseveer 2-10 3511 SB Utrecht