Systeemkoppeling

Met een systeemkoppeling integreert u de online zelfhulp modules in uw studentenportaal. Studenten kunnen zo rechtstreeks vanuit uw portaal anoniem aan de slag met alle gewenste online zelfhulp modules, zonder eerst een account te registreren.

De online zelfhulp modules integreren via SurfConext

Door de online zelfhulp modules te integreren, presenteert u de modules als een onderdeel van uw portaal. De integratie van de modules wordt technisch gerealiseerd via SurfConext. In de nabije toekomst zullen wij ook ontsluiting via Kennisnet faciliteren. De Kennisnet koppeling wordt naar verwachting in de zomer van dit jaar opgeleverd.

Wat zijn de voordelen?

  • De integratie met uw portaal geeft uw organisatie de mogelijkheid om in één keer een grote hoeveelheid studenten toegang te geven tot de modules;
  • Studenten hoeven geen account te registreren: de modules worden opgenomen als onderdeel van uw platform;
  • Per half jaar ontvangt u een rapportage over het gebruik van de modules;
  • U kiest zelf welke van de online modules u beschikbaar wilt stellen;

Kosten

Aan een ontsluiting van onze modules via SurfConext en Kennisnet zijn geen ontwikkelkosten verbonden. U betaalt enkel een licentietarief voor het gebruik van de modules. Heeft u geen aansluiting op SurfConext / Kennisnet? Er is veel mogelijk. Neem graag contact op om te bespreken welke andere integratie mogelijkheden er zijn. Wij bieden u in dat geval graag een offerte op maat.

> Offerte aanvragen

De samenwerking met uw organisatie

Stichting Mirro ondersteunt uw IT-afdeling bij de technische realisatie van de SurfConext koppeling. Daarnaast ontvangt u communicatiemateriaal om de modules binnen uw portaal te presenteren en denken wij hierin graag met u mee. Voor gedetailleerde technische informatie kunt u contact opnemen met Martin Zinkhaan, e-mail: support@newhealth.nl.

Jouw organisatie ook mentaal fitter maken? Neem contact met ons op:

Stichting mirro

Adres Leidseveer 2-10 3511 SB Utrecht