Systeemkoppeling

Beschikt uw organisatie over een platform waar medewerkers op inloggen (bijvoorbeeld een intranet of medewerkersportaal)? Dan kunt u de online zelfhulp modules integreren. Medewerkers kunnen zo rechtstreeks vanuit uw platform aan de slag met alle gewenste online zelfhulp modules.

De online zelfhulp modules integreren via URL koppelingen

Door de online zelfhulp modules te integreren, presenteert u de modules als een onderdeel van uw platform. De integratie van de modules wordt technisch gerealiseerd via URL koppelingen: hyperlinks waarmee de gewenste online zelfhulp modules in uw platform worden geplaatst. Hierdoor is ook de look & feel van de modules aan te passen op uw eigen styling.

Wat zijn de voordelen?

  • De integratie op uw platform geeft uw organisatie de mogelijkheid om in één keer een grote hoeveelheid medewerkers toegang te geven tot de modules;
  • Medewerkers hoeven geen account te registreren: de modules worden opgenomen als onderdeel van uw platform;
  • Integratie betekent ook dat gebruikersgegevens binnen uw eigen bronsysteem blijven;
  • Per half jaar ontvangt u de bezoekersaantallen van de modules op uw platform;
  • U kiest welke modules u beschikbaar wilt stellen;
  • De modules kunnen worden getoond met uw logo en huisstijlkleuren.

De samenwerking met uw organisatie

Zowel communicatie- als technische support zijn inbegrepen. Stichting Mirro ondersteunt uw IT-afdeling bij de technische realisatie van de URL koppeling. Daarnaast ontvangt u communicatiemateriaal om de modules op uw platform te presenteren en denken wij hierin graag met u mee. Voor gedetailleerde technische informatie kunt u contact opnemen met Martin Zinkhaan, e-mail: support@newhealth.nl.

Jouw organisatie ook mentaal fitter maken? Neem contact met ons op:

Stichting mirro

Adres Leidseveer 2-10 3511 SB Utrecht