Ervaringen

 

Lees hieronder de ervaringen met mirro van onze klanten:

"Als de stap naar voorlichting of hulp te groot is, kan de gratis anonieme behandeling 'Alcohol en ouderen' mensen net dat extra duwtje in de rug geven. Het is een prettige en laagdrempelige manier om inzicht te verkrijgen in jouw drinkpatroon.

Inge Kuiper - Preventiedeskundige bij Indigo Haaglanden

"Het preventieve karakter van de online zelfhulp modules en de 17 verschillende thema’s rondom mentale klachten voorzien in een stijgende behoefte van werkgevers op het gebied van gezondheidsmanagement.

Anoniem

"De online zelfhulp module Relatieproblemen is geweldig verhelderend!

Anoniem

"De inhoud van de modules sluit goed aan op mijn behandelingen. De focus van de modules ligt op het hier en nu. Ook krijgen cliënten een helder inzicht in hun klachten.

Lydia van de Wetering - POH-GGZ bij Huisartsenpraktijk Doornspijk

"Neem bijvoorbeeld gevoelige onderwerpen zoals alcohol – en drugsgebruik. Je wil ze bespreken, maar ook de cliënt-relatie niet beschadigen. Het voordeel van de beslisondersteuner is dat deze terreinen gewoon worden uitgevraagd.

Dhr. C.P.A. Bastiaanse - Huisarts bij het Medisch Centrum Pandion

"De systeemkoppeling heeft het gebruik van de beslisondersteuner voor de behandelaren veel eenvoudiger gemaakt. Door de koppeling zien de behandelaren in één oogopslag in het cliëntendossier of de vragenlijst is ingevuld door de cliënt en of deze al inhoudelijk beoordeeld is. De door de cliënt ingevulde vragenlijst inclusief beoordeling is bovendien met één druk op de knop te benaderen.

Paul Geraeds - Voorzitter van de Raad van Bestuur bij GGZ Groep

"Met het aanbod van de kwalitatief sterke zelfhulpmodules van mirro binnen Jouw Omgeving zijn onze klanten weer beter in staat hun cliënten te helpen bij hun hulpvraag. Juist voor wijkteams en maatschappelijke organisaties die blended gaan werken is dit van grote meerwaarde. De verbreding van ons aanbod past bovendien in onze aanpak: één gezin, één plan, waarbij ook de ouders ondersteund worden.

Tom Nij Bijvank - Algemeen directeur van Jouw Omgeving

"Gezond en plezierig werken is belangrijk. De online zelfhulp van mirro sluit aan bij bepaalde risico’s die het werken in de zorg met zich meebrengt. Wij vinden het belangrijk om dit bij onze leden onder de aandacht te brengen.

Pieter van de Winckel - Community manager bij Stichting IZZ

"Patiënten vullen de beslisondersteuner allemaal trouw in en zijn benieuwd naar de uitkomst. Zo kom je weer verder met elkaar in gesprek, wat natuurlijk de basis blijft. De beslisondersteuner is daarbij een mooi hulpmiddel.

Wil Woortmeijer - POH-GGZ bij Medisch Centrum Pandion

"De modules helpen onze klanten om op een laagdrempelige wijze zelfstandig aan de slag te gaan met hun mentale gezondheid. De modules zijn de eerste dienst op het gebied van mentale zorg die we toevoegen en zijn daarmee een verrijking van ons dienstenaanbod.

Jan Rijkes - Portfoliomanager Zorg bij FBTO

Jouw organisatie ook mentaal fitter maken? Neem contact met ons op:

Stichting mirro

Adres Leidseveer 2-10 3511 SB Utrecht