Zorgverzekeraar

Ben je verzekerd bij een van de zorgverzekeraars op deze pagina? Dan gebruik je Mirro anoniem en gratis via jouw zorgverzekering!

Wij werken met veel zorgverzekeraars samen. Zij vinden preventie van mentale klachten erg belangrijk en kiezen daarom voor Mirro modules. Omdat we met allerlei contracten werken, werkt het bij iedere zorgverzekering ietsjes anders. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, zie je op deze pagina een overzicht.

Zie je jouw verzekeraar er niet tussen staan? Dan kun je via Indigo twee modules gratis gebruiken: Angst en paniek en Somberheid.

FBTO

Heb je een zorgverzekering bij FBTO? Dan kun je gebruikmaken van mental coaching; een van hun online zorgtools. Je maakt een telefonische afspraak met een ervaren coach. Die helpt jou met tips en handvatten. Tussen de gesprekken door kun je aan de slag met de Mirro modules om meer inzicht te krijgen in je mentale gezondheid. Dat bepaal je samen.

Interpolis

Heb je een aanvullende zorgverzekering Interpolis ZorgActief? Of een aanvullende zorgverzekering ZorgCompact? Dan kun je één van de online (zelfhulp)modules van Mirro gebruiken. Je hebt dan een persoonlijke vouchercode nodig. Zie deze pagina voor meer informatie of vraag meteen de vouchercode aan.

IZZ Het ledencollectief van mensen in de zorg

Werken in de zorg is mooi, maar vraagt ook veel van zorgmedewerkers, zowel fysiek al mentaal. Alleen als je ook goed voor jezelf zorgt, kun je goed voor anderen zorgen. Daarom bieden we de online zelfzorgmodules van Mirro aan onze leden aan.

Just (App de Coach)

Ben je verzekerd bij Just? Dan gebruik je de Mirro modules via een handige app: App de Coach. Download de app, doorloop de zelftest en ga meteen aan de slag met de voor jou geadviseerde modules. Chat met een deskundige en als het écht even nodig is kan je videobellen met een coach. Zonder wachtlijst, waar en wanneer je wilt – het kenmerk van onze modules!

Menzis

Ben je via jouw werkgever of via het Menzis Leefkracht collectief verzekerd bij Menzis? Dan maak je gratis gebruik van de Mirro modules. Check deze pagina voor meer informatie, onder het onderdeel ‘Mentaal fit: videogesprek met mental coach en online cursussen’. Ook je (meeverzekerde) gezinsleden kunnen hier gebruik van maken.

ONVZ

Ben je collectief verzekerd bij ONVZ en heb je Werkfit? Dan kun je via deze pagina de Mirro modules gebruiken. Je logt in op ‘Mijn ONVZ’, klikt op de Mirro-link in de gele balk en meld je aan. Je kunt nu aan de slag met onze zelfhulpmodules! Je kunt de instaptest doen om meteen advies te krijgen welke modules op dit moment bij je passen.

Zilveren Kruis

Bij Zilveren Kruis kun je de Mirro-modules gebruiken als je aanvullend verzekerd bent. Je krijgt een vergoeding uit de Gezond & Fitbundel; Gezond en Fitbundel – Zilveren Kruis. Bij ZieZo van Zilveren Kruis is er een vergoeding uit Aanvullend 1 en 2. Via een vouchercode kun je je aanmelden voor Mirro. Je vouchercode vind je op de deze pagina; Vergoeding online (zelfhulp)modules bij psychische klachten 2024 – Zilveren Kruis.

Zorg en Zekerheid

Ben je verzekerd bij Zorg en Zekerheid? Zij helpen je graag de gezondste versie van jezelf te worden: fysiek én mentaal. Je kunt met Mirro aan de slag via deze pagina. Je maakt simpel en snel een Mirro-account aan, bevestigt het account en kunt meteen inloggen en starten.

Jouw organisatie ook mentaal fitter maken? Neem contact met ons op:

Stichting mirro

Adres Leidseveer 2-10 3511 SB Utrecht