Implementatie

Jouw organisatie mentaal fitter maken? Mirro neemt de zorg uit handen.

We helpen jou van A tot Z

Net als jij houden we niet van hoge drempels. Daarom maken we het je zo makkelijk mogelijk. Ons systeem is makkelijk te ontsluiten binnen ieder portaal. Nu dat is afgevinkt, helpen we jou bij een succesvolle implementatie. We stellen samen doelen op en zorgen dat we deze ook bereiken.

We denken actief met je mee. We geven je daarom ook wel eens ongevraagd advies. Dat doen we vanuit onze kennis, ons geweten en ons hart voor de samenleving.

Hoe verloopt zo’n implementatie?

Wanneer je een contract afsluit met Mirro neemt onze implementatiespecialist contact met jou op. Jullie plannen een gesprek in. Tijdens dit gesprek kijken jullie naar de mogelijkheden en eventuele kansen. We nemen regelmatig contact met je op voor evaluaties en tips.

Hulp bij je communicatie

Ook wij worden er blij en beter van als Mirro succesvol wordt geïmplementeerd in jouw organisatie. Communicatie speelt daarin een grote rol. We bieden daarom verschillende communicatiepakketten aan.

  • Starterspakket
    Het starterspakket geeft jou waardevolle content om binnen je organisatie te verspreiden. Je krijgt een overzicht van tips voor succesvolle communicatie. Je krijgt video’s, posters en social media content van onze modules. En je krijgt onder andere de avatars van de modules. Met dit pakket laat je jouw organisatie op een leuke manier kennismaken met Mirro.
  • Uitbreidingspakket
    Het uitbreidingspakket spreekt jouw organisatie aan met thematische content, afgestemd per module. Je krijgt onder andere blogs, folders en narrowcasting slides.
  • Maandelijkse ondersteuning
    Elke maand krijg je inspirerende content, aan de hand van een contentkalender. Dit kunnen nieuwe video’s zijn, webinars, social media posts, een PubQuiz of een e-book. De inhoud van het pakket is iedere maand anders. In deze maandelijkse mail krijg je ook interessante informatie en tips!

Evaluaties

Na het implementeren van Mirro houden we regelmatig contact met je. De Rapportagetool geeft inzicht in het gebruik. Aan de hand hiervan bespreken we hoe de implementatie is gegaan en waar eventuele mogelijkheden liggen.

Vraag een proefaccount aan en maak op je gemakje kennis met Mirro.

Jouw organisatie ook mentaal fitter maken? Neem contact met ons op:

Stichting mirro

Adres Leidseveer 2-10 3511 SB Utrecht