Nieuws

 

 

Terug  Terug

Hoogsensitief? Deel jouw ervaring!

gezocht ervaringsdeskundige hoogsensitiviteit

Ken of ben jij iemand die hoogsensitief is? En wil je jouw persoonlijke verhaal delen? Wij kunnen jouw hulp gebruiken!

NewHealth Group ontwikkelt eHealth modules om de mentale gezondheid te versterken. Momenteel werken wij aan een module over hoogsensitiviteit, voor volwassenen. We begrijpen dat hoogsensitiviteit een prachtige eigenschap is, maar dat het ook uitdagingen met zich meebrengt. Daarom zoeken wij ervaringsdeskundigen die hun unieke inzichten en ervaringen willen delen.

Ben jij iemand die diep geraakt wordt door de schoonheid van de wereld om je heen? Merk je subtiele details op die anderen vaak ontgaan? Voel je intens de emoties van anderen en ben je gevoelig voor overstimulatie? Herken je jezelf in dit profiel en heb jij geleerd hoe je met deze gevoeligheid om kunt gaan? Dan zoeken wij jou! Met jouw unieke inzichten en persoonlijke ervaringen kun jij andere HSP’ers helpen bij hun eigen ontdekkingsreis.
 
Je deelt je verhaal voor de camera – de video’s zijn alléén binnen de module te zien. Wil je liever anoniem blijven? Dat kan ook. Het interview zal ongeveer 2 uur duren. De plaats en tijd kunnen we samen afspreken. Je krijgt een Bol.com-cadeaubon van € 50,- als dank voor jouw hulp.

Wil jij als ervaringsdeskundige meedoen aan deze module? Stuur een mailtje naar Naomi, via: naomi.vogel@newhealth.nl.

Bij NewHealth vinden we diversiteit erg belangrijk. Juist de verschillen in mensen maakt onze zorg beter. Daarom zijn we benieuwd naar jouw verhaal!

Hopelijk tot snel,
NewHealth Group

 


Deel dit artikel


Volgend artikel

Stemming in de overgang

Jouw organisatie ook mentaal fitter maken? Neem contact met ons op:

Stichting mirro

Adres Leidseveer 2-10 3511 SB Utrecht