Relatieproblemen

 

 

  Terug

Relatieproblemen

Relatieproblemen avatar van Mirro

Ups en downs zijn normaal. Maar zit jouw relatie al een tijdje in een dip en vind je het lastig eruit te komen?


 
 

Voor wie?

De module is ontwikkeld voor mensen die relatieproblemen ervaren. In de module kun je testen of en in hoeverre je relatie gezond is en krijg je tips en oefeningen om zelfstandig en anoniem aan jullie relatie te werken. Je kunt je ook laten inspireren door het persoonlijke verhaal van een ander stel. In de meeste relaties zijn er periodes dat het wat minder soepel loopt. Wanneer je tevreden bent over je relatie heb je minder last van stress en een goede basis voor de andere dingen in je leven.
 

Hoe werkt het?

Met een mirro-account maak je één jaar onbeperkt gebruik van deze zelfhulp module.
 

Inhoud ontwikkeld door experts

De inhoud van deze site is ontwikkeld door GZ-psycholoog Belinda Kersten werkzaam bij GGZinGeest en Parpajon, met betrokkenheid van ervaringsdeskundigen. Bij het vormgeven van de inhoud van de module is gebruik gemaakt van de inzichten uit de EFT (Emotionally Focused Therapy), ACT (Acceptence en commitment therapy), cognitieve gedragstherapie en mindfulness.
 

Onderwerpen

  • De liefdesrelatie: als je een tijdje samen bent, kan de liefde op de achtergrond raken. Hoe ga je daarmee om?
  • Jouw relatie: een relatie is als een spiegel. Datgene waar je je aan ergert, zegt wellicht iets over jou. Als je dit scherp krijgt, kun je ervan leren.
  • Communicatie: ook in goede relaties komen ruzies voor. Het wordt pas een probleem als deze zich opstapelen of je niet meer weet hoe je elkaar kunt bereiken.
  • Intimiteit: intimiteit is een manier van dichtbij zijn. Dit kan lichamelijk, emotioneel of spiritueel zijn. Soms raken verlangens zoek en is het tijd ze weer voor de dag te halen.

 

 


Jouw organisatie ook mentaal fitter maken? Neem contact met ons op:

Stichting mirro

Adres Leidseveer 2-10 3511 SB Utrecht