Slaap lekker!

 

 

  Terug

Slaap lekker!

Slaap lekker avatar van Mirro

Lig jij ’s nachts vaak wakker? Slaap is belangrijk voor een goede gezondheid. Maar wat als het slapen niet wil lukken?

 

 

Voor wie?

Wil je…

  • Meer te weten komen over slaap?
  • Erachter komen waarom slapen niet altijd lukt?
  • Weten wat je kan doen om beter te kunnen slapen?

Met deze module ga je hier zelfstandig en anoniem mee aan de slag!

 

Hoe werkt het?

Met een mirro-account maak je één jaar onbeperkt gebruik van deze én al onze andere zelfhulpmodules uit het overzicht. De modules bevatten praktische tips, oefeningen en ervaringsverhalen, waardoor jij inzicht krijgt in je eigen situatie.

 

Inhoud ontwikkeld door experts

De inhoud van deze module is ontwikkeld door Stichting mirro, in samenwerking met experts op dit gebied en met betrokkenheid van ervaringsdeskundigen.

Bij het ontwikkelen van deze module is gebruik gemaakt van inzichten uit de positieve psychologie, Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Imaginatie en Rescripting Therapie (IRT), Oplossingsgerichte coaching en mindfulness.

 

Onderwerpen

  • Waarom slaap je: slaap is belangrijk voor een goede gezondheid, maar ben jij ervan op de hoogte wat er precies gebeurt tijdens een nachtje slapen?
  • Gezonde slaap: een goede nachtrust wordt niet alleen door je avond bepaald. Wat jij doet op een dag heeft een groot effect op hoe je die nacht zal slapen.
  • Slaapproblemen: er zijn veel verschillende soorten slaapproblemen. Door inzicht te krijgen in de oorzaken van je slechte slapen, kan je gericht aan de slag gaan.
  • Slaapexperiment: slaap kan je niet afdwingen, maar je kan wel zorgen dat de omstandigheden zo ideaal mogelijk zijn. Door zelfstandig een slaapexperiment uit te voeren, kom je erachter wat jouw slaap kan bevorderen.

 

 


Jouw organisatie ook mentaal fitter maken? Neem contact met ons op:

Stichting mirro

Adres Leidseveer 2-10 3511 SB Utrecht