Psycholoog

Ben je psycholoog met in elk geval de basisopleiding cognitieve gedragstherapie op zak? En spreekt het je aan om online onze cliënten te behandelen, altijd in combinatie met onze e-health modules? Misschien ben jij dan onze nieuwe collega-behandelaar!

NewHealth Group richt zich, met de merken Mirro, Mentalshare Direct en NewHealth, op het ontwikkelen en ondersteunen van state-of-the-art zorgconcepten. Waarbij het internet een prominente rol speelt. Onze prioriteit is om kwalitatief goede zorg toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Volgens ons kan de gezondheidszorg beter, toegankelijker en goedkoper. Samen met onze klanten ontwikkelen we innovatieve producten. Die bijdragen aan het realiseren van onze ambitie.

Wij bieden online behandelingen aan voor psychische problematiek. Waaronder depressie, angst, slaapproblematiek, verslaving en burn-out. We maken ook modules die vaardigheden op het gebied van mentale weerbaarheid versterken.

Deze modules worden niet alleen ingezet in de behandelingen die NewHealth Group zelf aanbiedt. Maar ook door huisartsen, praktijkondersteuners GGZ (POH GGZ), hulpverleners in de generalistische en specialistische GGZ. En door werkgevers en onderwijsinstellingen.

Functiebeschrijving

NewHealth Group zoekt op korte termijn een psycholoog. Om ons enthousiaste team van behandelend psychologen en coaches uit te breiden.

Je werkt onder supervisie van een GZ-psycholoog. Maar je bent ervaren genoeg om zelfstandig de problematiek van een client in kaart te brengen. En een behandelplan op te stellen. Van zo’n behandelplan maken in ons geval ook altijd een of meerdere e-health modules onderdeel uit. Bovendien vinden onze behandelingen altijd online plaats, dus via beeldbellen. Het is dus belangrijk dat je je vertrouwd voelt met die manier van werken. Of enthousiast bent om ermee te gaan werken. Als onderdeel van het behandelteam denk je mee over de manier waarop we ons groeiende behandelaanbod vormgeven. En de wijze waarop we behandelen.

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde wetenschappelijk opleiding psychologie
  • Je hebt minimaal de basisopleiding cognitieve gedragstherapie afgerond
  • 1-3 jaar werkervaring als behandelaar
  • Proactief, zelfstandig, toegankelijk, mensgericht
  • Kennis van Duits of Engels en daarin ook met cliënten kunnen spreken is een pre
  • Kennis van actuele ontwikkelingen in de (geestelijke) gezondheidszorg
  • Heb je, of kom je in aanmerking voor, een LOGO verklaring, dan is dat een pre

Jouw afdeling

Je bent werkzaam binnen het behandelteam van NewHealth Group. Dit team bestaat uit psychologen en coaches, alle met hun eigen specifieke talenten maar met een gemeenschappelijk

Doel: onze cliënten online zo goed als mogelijk helpen bij het oplossen van hun klachten en problemen. Altijd in combinatie met de e-health modules van NewHealth.

NewHealth Group bestaat uit een ondernemend gezelschap van hoogopgeleide professionals. Je collega’s zijn verantwoordelijk voor: ICT & Techniek, Productmanagement, Acquisitie, de Help- en Servicedesk. Je legt verantwoording af aan de manager van het behandelteam.

NewHealth Group heeft kantoren in Amsterdam, Zoetermeer en Utrecht. We werken hybride.

Wat mag je van ons verwachten?

Een leuke en uitdagende functie binnen een informele, jonge en innovatieve organisatie.

Veel eigen verantwoordelijkheid en direct aan de slag met eigen cliënten en projecten. Korte lijnen met de andere afdelingen.

Het salaris is marktconform.

Geïnteresseerd? Stuur je sollicitatie en motivatie naar frank.koster@newhealth.nl.

Jouw organisatie ook mentaal fitter maken? Neem contact met ons op:

Stichting mirro

Adres Leidseveer 2-10 3511 SB Utrecht