Veelgestelde vragen

Moeten studenten inloggen om van de modules gebruik te kunnen maken?

Ja, om ervoor te zorgen dat gemaakte oefeningen in de module opgeslagen kunnen worden moeten studenten iedere keer dat ze gebruik maken van onze modules inloggen met hun gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord. Op de inlogpagina kunnen studenten met een account onder 'Ik heb al een account' op 'Direct inloggen' klikken om in te loggen. Indien gebruik gemaakt wordt van een koppeling met SurfConext wordt de student single-sign -on doorgestuurd naar onze modules. Zij hoeven dan niet opnieuw in te loggen.

Kunnen medewerkers van een onderwijsinstelling ook gebruik maken van de modules?

Ja, dat kan zeker. Ons module aanbod is zowel geschikt gebleken voor studenten als voor medewerkers. U heeft de optie om medewerkers en studenten gezamenlijk op één koppeling te ontsluiten of om voor iedere doelgroep een eigen koppeling te leggen. De laatste optie biedt als voordeel dat er rapportages per doelgroep gegenereerd kunnen worden en dat u bepaalde modules aan/uit kunt zetten voor één van beide groepen. De module overgangsklachten is bijvoorbeeld waarschijnlijk wel relevant voor medewerkers maar niet voor studenten, deze zou u dan alleen kunnen aanbieden aan medewerkers.

Bieden jullie ontsluiting via SurfConext en/of Kennisnet?

Ja, op dit moment is het al mogelijk om de modules te ontsluiten via SurfConext. De koppeling met Kennisnet wordt naar verwachting begin van de zomer 2020 gerealiseerd.

Ik wil de modules ontsluiten binnen ons studieportaal. Kan dat?

Ja, dan kan. U kunt de modules o.a. via SurfConext ontsluiten binnen uw studieportaal of met behulp van een slimme link. Meer informatie >>

Zijn gegevens van Stichting mirro toegankelijk voor zorgverzekeraars?

Nee. Stichting mirro deelt geen gegevens die herleidbaar zijn tot personen, noch gegevens die herleidbaar zijn tot zorgaanbieders met derden (dus ook niet met zorgverzekeraars). Gegevens die Stichting mirro verzamelt voor onderzoek en rapportages worden door een Third Trusted Party onomkeerbaar gepseudonimiseerd zodat deze niet herleidbaar zijn tot personen. Rapportages op praktijk-/ organisatieniveau kunnen enkel aan de betreffende praktijk/organisatie worden verstrekt als spiegelinformatie.

Kan ik een gratis proefaccount krijgen?

Ja, dat kan! De mirro-producten voor de zakelijke markt (zorgverleners en werkgevers) kunt u één maand gratis en vrijblijvend uitproberen. Vraag hier uw proefaccount aan.

Hoe zit het met privacy en veiligheid?

Stichting mirro doet er als alles aan om uw gegevens te beschermen. In het gegevensbeschermingsbeleid kunt u lezen hoe wij dit geregeld hebben. Stichting mirro is tevens NEN 7510 gecertificeerd. NEN 7510 is een door het Nederlands Normalisatie-instituut ontwikkelde norm voor informatiebeveiliging binnen de zorgsector.Jouw organisatie ook mentaal fitter maken? Neem contact met ons op:

Stichting mirro

Adres Leidseveer 2-10 3511 SB Utrecht